Om YouMadeYou

Selvtillid er vigtig. Det er vigtigt at kunne se sig selv i spejlet og være tilfreds med hvem der man er. Her taler jeg ikke nødvendigvis om udseende, men om selvrespekt og tilfredshed med hvem man er som person, hvad man vil og hvad man gør. Livet er kort, og hvis man når det slutter kan se tilbage på sit liv og synes man har fået det man skulle ud af det, så er man i mine øjne beundringsværdig og succesfuld. “At leve hver dag som var det din sidste”, er en noget så forfærdelig kliché, men det er ikke ubrugeligt, for man kan ikke altid sigte efter at være lykke senere i livet. Det er nu, der gælder.

For nogle mennesker er det at leve at rejse. For at have det som om de har fået det ud af livet de skulle, skal de nå at se så meget som muligt af verden. Jeg er vild med at rejse, men ikke fanatisk.

Istedet bruger jeg mine kræfter på at have det bedst muligt, altid. Nogle dage er man i dårligt humør, og det er okay. Man må acceptere det og prøve at komme videre. Jeg gør mange ting fordi de gør mig glad. Bloggen her er et godt eksempel. Jeg vil blogge om de ting der gør mig glad, men også de ting der måske kan udfordre mig. Håber du vil læse med!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *