Top 3 ønsker lige nu

Mine to sidste indlæg har været om at lære noget nyt og at tage sig af hinanden – jeg har prøvet at komme tilbage til rødderne har på min blog, og snakke om hvordan vi hver kan forbedre os selv og hinanden igennem gode handlinger. At stræbe efter forbedring er stadig, ifølge mig selv, en af de vigtigste ting i livet. Til gengæld kan man også tage en pause nogen gange. Det her indlæg bliver bare et hurtigt hverdags-indlæg med min top 3 ting på min ønskeliste lige nu! Jeg har nemlig fødselsdag om lidt, og jeg tror også man kan forbedre sig selv når man er et år ældre 😉

De tre ting jeg ønsker mig mest til min fødselsdag er:

  1. køkkenknive
  2. massagestol til stuen (efter en laaang dag er det rart med lidt massage)
  3. stempelkande

Og det var det! Har du nogle ting du ønsker dig lige nu og her? Så skriv endelig til mig!

køkkenknive

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *