Drømmebil?

Tesla

Jeg har en ny drømmebil: Tesla. Bare KIG på det billede og fortæl mig, at det ikke er en bil alle og enhver ville sukke efter! Den er så pokkers dyr her i Danmark, hvilket jeg slet ikke forstår. Burde det ikke være en anelse billigere når man nu kører grønt? Den kan vidst fås ret så billigt i Norge (eller også har de bare aaalt for mange penge deroppe, for de kører alle sammen Tesla!)

Ak. Inden jeg kan få mig en Tesla må jeg jo tage mig af min egen bil, der så sent som igår stod og kaldte på lidt teknisk snilde. Jeg ville egentlig gerne prøve selv, men så skulle jeg have skaffet det rigtige bilværktøj. Det kunne jeg heldigvis hurtigt få fat i, og så skal bilen bare lige fikses. Når jeg knapt har råd til det, så er Teslaen nok en lidt langt ude drømmebil…

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *